Ponedeljak 15.04.2019.
14:46
Vestionline

"Prvo ćevapi i Karađorđeva pa onda analiza utakmice"

twitter.com/ABA_League
Odžo protiv Bitadzea

- I dalje smo imali nekih grešaka u komunikaciji u odbrani, naročito u prvom poluvremenu, sada idemo da igramo u gostima i te sitnice moramo da popravimo već od početka meča kako se ne bismo doveli u neugodnu situaciju - kaže centar ekipe koja vodi 2:0 protiv evroligaškog predstavnika Budućnosti.

Pred put za Podgoricu Odžo kaže da motivacije ne manjka:

- Ovo je najviši nivo, igramo finale ABA lige i nema opuštanja. Kao što trenera kaže: 'Isto je jesi li drugi ili poslednji', jedina je razlika ukoliko si prvi. Naš veliki cilj jeste da osvojimo titulu i mislim da nemamo razloga da budemo zadovoljni i opušteni dokle god nismo osvojili trofej.

Ipak, pripreme za rivala mogu da sačekaju:

- Sada idem na ćevape ili na Karađorđevu šniclu, pa sutra analiziramo snimak. Očekujem da igrači Budućnosti budu još agresivniji u trećem meču, a na nama je da se dobro spremimo. Već smo igrali tamo ove sezone, znamo da će navijači biti glasni, tako da je najveći zadatak da budemo maksimalno koncentrisani i da pokušamo tamo da završimo posao. Dobro je pobediti sa skoro 40 poena razlike, ali lično me nije briga, dovoljno mi je i da pobedimo sa jednim poenom razlike. Imamo dobru šansu da tamo završimo seriju, verujem u ovaj tim. I oni imaju jak tim, talentovani su i iskusni.

Pobede Crvene zvezde su bile vrlo ubedljive, 91:72 i 107:69, prva prilika za povratak titule biće u sredu of 19h.

2024 © - Vesti online