Nedelja 08.08.2010.
23:58
Vestionline

Džulija Roberts se ugojila!

 Džulija na snimanju filma
 

Prva četiri meseca provela je u Italiji, uživajući u gastronomskim specijalitetima, sledeća četiri u Indiji gde se posvetila molitivi, a poslednja četiri na Baliju gde se zaljubila.

Na promociji filma u dolini Napa, u blizini San Franciska, Džulija Roberts je ispričala kako se ugojila tokom snimanja u Italiji.

"Išli smo tamo gde je Liz (autorka knjige) jela picu. Stigli smo u osam sati ujutru da počnemo snimanje, a ja sam dan počela tako što sam za 45 minuta pojela osam kriški pice", navela je ona.

"Ne kajem se, međutim, ni zbog jednog kilograma" dodala je Robertsova i napomenula da su je "svi ubeđivali da će oslabiti u Indiji što se nije dogodilo".

U filmu "Jedi, moli, voli", partneri su joj Džejms Franko, Ričard Dženkins, Bili Kradap, Vajola Dejvis i Havijer Bardem. Film je režirao je Rajan Marfi, kreator TV serija "Nip/tuck" i "Glee".

To je filmska adaptacija istoimenog bestselera Elizabete Gilbert, autobiografske knjige u kojoj ona opisuje godinu dana provedenu u inostranstvu posle razvoda. Film u severnoameričke bioskope stiže 13. avgusta.

2024 © - Vesti online