Nedelja 14.04.2019.
16:24
Vestionline

Stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti: Nauči da uspeš 2019

PKS
 

Skup će, u Palati Srbija, otvoriti Vesna Kovač, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Nenad Đorđević, predsednik Upravnog odbora Udruženja Klaster nekretnine, Damir Borić, predsednik Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti, Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije.

Stručno savetovanje je namenjeno posrednicima, proceniteljima vrednosti nepokretnosti, upravnicima zgrada i ostalim stručnjacima u oblasti poslovanja nekretninama. Očekuje se više od 250 učesnika iz zemlje i inostranstva.

Na savetovanju učestvuje i veliki broj posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti koji su članovi Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti, Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije.

Savetovanju će prisustvovati i predsednik Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, Džon Smabi, predsednica Saveta žena Realtora (SAD) Heder Ozur, predsednik Ruske gilde Realtora Arsen Unanjan, kao i mnogi drugi predsednici asocijacija iz Centralne,  Istočne i  Jugoistočne Evrope.
Skupovi u okviru savetovanja biće održani u hotelu ZIRA u Beogradu 16. aprila, kao i na Beogradskom sajmu građevinarstva SEEBBE 17. aprila.
 

2024 © - Vesti online