Nedelja 14.04.2019.
13:33
Vestionline, Tanjug

Ministar Mali istrčao Trku zadovoljstva na beogradskom maratonu

Tanjug
Siniša Mali

Mali je, kao i prethodnih godina, bio deo Beogradskog maratona, s tim da je istrčao Trku zadovoljstva na pet kilometara.

- Ne znam koji mi je ovog put u nizu da budem učesnik Beogradskog maratona, iskreno nisam brojao, ali ovo je prvi put da sam trčao sa troje dece, dva sina i ćerkom. Teodor ima 13 godina, Viktor ima 10, a Lola osam i hteli su sa ocem da trče. Učestvovali smo u Trci zadovoljstva i bilo nam je prelepo. Kao porodica smo dali lep primer svima da je lepo baviti se sportom i živeti zdrav život - rekao je Mali Tanjugu posle trke.

Prema njegovim rečima, Beogradski maraton je ponovo prevazišao sva očekivanja i opet je poslata lepa slika u svet.

- Iz godine u godinu Beograd je lepši, bolji i uspešniji, svima to želim i da na ovakav način provode slobodno vreme - rekao je Mali i osvrnuo se na rekordnih 8.000 učesnika ove godine.

"Svake godine sve više i bolje, građani Srbije i Beograđani, kao i veliki broj stranaca, mislim 3.000, pokazuju koliko se Srbija promenila. Postajemo apsolutno najvažniji centar u regionu, turistički, ekonomski i politički. Ovakvi događaji to dokazuju".

Mali je čestitao ekipi Tanjuga koju je video u Trci zadovoljstva.

- Bilo vas je puno, video sam da ste bili u grupi. Svaka čast, drago mi je zbog vas. Što više trčanja i slobodnog vremena napolju je bolje za sve. Neka toga u budućnosti bude što više - rekao je Mali, koji je uz osmeh primetio da se novinar Tanjuga zarumeneo od trčanja i poručio da je to dobra stvar.

2022 © - Vesti online