Nedelja 14.04.2019.
10:13
Vestionline

Neda Ukraden snima novi spot (FOTO/VIDEO)

Promo
 

Slavna pop diva Neda Ukraden pripremila je pravu muzičku poslasticu za sve svoje obožavaoce i poštovaoce njenog rada. Nova pesma "Najteže je kad se rastaje" sa kojom će nastupiti na CMC festivalu u junu mesecu, dobija i svoju ekranizaciju.

Neda se kao i svaki put potrudila da publici ponudi nešto novo i zanilmljivo pa se ovoga puta pojavljuje kao koautor teksta pesme. Spot se upravo snima u Nedinom rodnom Imotskom, a neki od kadrova snimani su u Rogaškoj Slatini u hotelu "Aleksandar" gde je Neda već boravila i gde su domaćini izrazili želju da je ugoste prilikom snimanja prvog sledeceg spota.

Kostimi koje slavna pevačica nosi dugo su birani, s obzirom da se radi o tradicionalnoj pop pesmi mediteranskog zvuka. Kao i svaki put kada je Neda u pitanju, izuzetno elegantne komade koje pop diva nosi dela su svetskih kreatora, ali i poznatih domaćih modnih imena. U odabiru kostima Nedi je ovoga puta pomogla ćerka Jelena.

Promo
 

- Drugi deo spota snimam u mom rodnom mestu - Imotskom, kao i na nekim lokacijama na moru. Ovo će biti prvi put u mojoj višedecenijskoj karijeri da je za lokaciju za snimanje sve urađeno sa skladom tematike pesme. Da je odabrano upravo ovo živopisno mesto u Dalmatinskoj Zagori. Imali smo sreće da je sa dolaskom ekipe došlo i razvedravanje, a uskoro snimamo još kadrova kada se spustimo na obalu Jadrana - rekla nam je Neda u pauzama snimanja spota za numeru "Najteže je kad se rastaje". 

Sudeći po fotografijama, pop diva blista kao nikada do sad, a po kratkom snimku koji smo zabeležili ova numera preti da pomuti slavu sada već čuvene "Kao vino i gitara".

Promo
 


 

2024 © - Vesti online