Petak 12.04.2019.
20:59
Vestionline

Arena nije Čair, Brazil pokazao silu nad Srbijom

MN Press

Neverovatna pobeda "orlova" 3:0 u Nišu donela je ispostaviće se kratkoročnu euforiju i veru u drugu pobedu u tri dana nad petostrukim svetskim šampionom malog fudbala.

Golove za pobednički tim na startu utakmice (4. i 6. minut) dali su Gadeja i Danijel, dok je svaku dilemu na početku drugo poluvremena razrešio Ferao, nakon odličnog soloprodora. Četvrti gol bio je delo iskusnog Rafaela Rata, a peti ponovo Gadeje. Utešni pogodak za naš sastav dao je Rakić tri minuta pre kraja prvog poluvremena, nakon što je Baterija napravio šesti faul.

Upravo je Baterija bio taj koji je samo minut pre gola selekcije Gorana Ivančića mogao da razreši pitanje pobednika. Marlon mu je sjajno ostavio loptu petom, usledio je udarac u suprotnu stativu. Aksentijević je bio matiran, ali je Srbija ipak izbegla kapitulaciju u tom trenutku.

- Znali smo da će ovako biti. Ekipa Brazila nas nije ozbiljno shvatila u prvom duelu, mi smo iskoristili sve šanse na drugoj strani. Ovo je realna slika i mi možemo mnogo toga da naučimo. Izaći ćemo kao novi tim, ima puno mesta za napredak - rekao je selektor Srbije Gorana Ivančića.

Na pitanje koga bi srpskog igrača voleo u svom timu, selektor Brazila je apostrofirao golmana Miodraga Aksentijevića, koji je na prvom susretu upisao 23 odbrane.

Brazil nastavlja evropsku turneju u Poljskoj.

2024 © - Vesti online