Petak 12.04.2019.
13:40
Vestionline

Navijači Fulama mole Jokanovića da se vrati!

EPA/Andy Rain
 

Čelnici Fulama su zimus odlučili da smene Slavišu Jokanovića u nadi da će njegov naslednik Klaudio Ranijeri uspeti da ostvari bolje rezultate, ali umesto toga je usledila nova serija poraza, pa ni italijanski stručnjak nije na klupi Fulama dočekao kraj tekuće sezone, već Skot Parker.

Ono što je Jokanović postigao u Fulamu navijači nisu zaboravili, a srpski stručnjak je i dalje cenjen.

Jokanović je na Tviter nalogu postavio sliku iz teretane gde se sprema za novi posao, a najveći broj komentara bio je od strane navijača Fulama.

- "Slaviša, vrati se"... "Nedostaješ nam"... "Dođi kući"... "Da li si spreman za Čempionšip sa Fulamom?"... "Molimo te, vrati se".

Pre samo mesec pojedini ostrvski mediji preneli su vest da je Vest Bromvič Albion zainteresovan za sprskog stručnjaka i da želi da ga dovede na kraju sezone, kako bi pomogao ekipi da ponovo izbori Premijerligaški status.

Jokanović nije želeo da komentariše pisanja medija samo je rekao da bi od leta ponovo trebalo da se vrati na posao, a sada ostaje pitanje, da li će ispuniti želje navijača Fulama ili će u nove pobede krenuti sa nekim novim klubom ostaje da se vidi.

Nekašnjei reprezentativac Jugoslavije (64 utakmice od 1991. do 2002.) i igrač Vojvodine, Partizana, Ovieda, Tenerifa, Korunje, Čelzija, u trenerskoj karijeri radio je u Partizanu, tajlandskom Muangtongu, bugarskom Levskom, španskom Herkulesu, Makabiju Tel Aviv i dva puta u engleskim drugoligašima koje je dovodio da Premijer lige (Votford 2015) i Fulam (2018).

2024 © - Vesti online