Četvrtak 11.04.2019.
14:11
Vestionline

Prvi put u Beogradu: Niko nije obećao lak život

Promo
Scena iz predstave Niko nije obećao lak život

Glavni junak komada ima aferu sa svojom studentkinjom, koja je vršnjakinja i drugarica njegove ćerke i od njega mlađa skoro trideset godina. Istovremeno, bivša žena glavnog junaka zaljubljuje se u duplo mlađeg čoveka, dok ćerka glavnog junaka ulazi u vezu sa muškarcem u zrelim godinama...

I kako to obično biva u komediji situacije, otac će ćerkinog partnera zameniti za ženinog ljubavnika, a žena tog istog partnera za ljubavnika bivšeg muža i tako dalje… Naravno, junaci su prinuđeni da jedni od drugih kriju istinu, što se često dešava kada u kupatilu skrivaju čas jednog, čas drugog neželjenog gosta.

Zaslužni ansambl Teatra-studija filmskih glumaca Nacionalnog kino-studija Belarusfilm Republike Belorusije, na čijem čelu je Ala Stebakova, a umetnički rukovodilac je nacionalni umetnik Belorusije Aleksandar Jefremov, postoji skoro četrdeset godina. Osnovan je kao eksperimentalna kreativna laboratorija za podršku profesionalnog glumačkog izraza i razvoj stvaralačkog umeća stalne glumačke postave Nacionalnog kino-studija Belarusfilm.

Tokom 38 godina rada Teatar je, sa svojim repertoarom ali i publikom, postao jedna od najzanimljivijih i najposećenijih scena u zemlji. Treba napomenuti da je Teatar-studio jedino pozorište ovog tipa koje je opstalo na postsovjetskom prostoru. Sve ove godine Teatar uveseljava publiku predstavama najrazličitijih žanrova i formi.

Promo
 
2024 © - Vesti online