Nedelja 08.08.2010.
16:26
Vestionline

Đurić: Daleko smo ispred Zvezde!

"Evropa je najbolji pokazatelj gde je ko, odnosno šta je Partizan u odnosu na ostatak naše lige. Sada se vidi da su priče drugih klubova bile samo bajke. Oni koji su tokom prošle sezone pisali saopštenja, i nisu priznavali poraze u derbijima, sada ih nema nigde! Meni je žao što Srbija nema više predstavnika u Evropi ove sezone, ali smo mi jedini pokazali da imamo ideje, igrački i rukovodeći kadar sposoban da odgovori zahtevima koje Evropa postavlja. I još smo u šansi da uđemo u Ligu šampiona", rekao je Đurić.

Prvi čovek "crno-belih" se osvrnuo i na šanse Partizana u duelu sa belgijskim prvakom Anderlehtom i plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Dobili smo najjačeg rivala, ali uveren sam da ni oni nas nisu želeli. Anderleht ima budžet od 100 miliona evra i to dovoljno govori o njihovoj snazi i ambicijama. To, naravno, nije alibi jer ja verujem u pobedu Partizana i ulazak elitno takmičenje. Ovo je pravi izazov za sve u našem klubu i jasna prilika da vidimo da li zaista zaslužujemo elitu, ili ne", zaključio je Dragan Đurić.

2024 © - Vesti online