Sreda 10.04.2019.
11:19
Vestionline

Tadić: Ronaldo, spreman sam!

twitter.com/
 

Tadić i Ronaldo zajedno na terenu. Spektakl zagarantovan na već odavno rasprodatoj "Johan Krojf Areni". Pokušaće i večeras Kopljanici da iznenade favorita, ovog puta Juventus, kao u prethodnoj fazi Lige šampiona, Real iz Madrida, a pre toga Bajern iz Minhena.

Od Dušana Tadića, tvorca velikog uspeha Ajaksa i  večeras se najviše očekuje, pre svega da ponovi maestralnu partiju iz Madrida i zaseni čugenog Kristijana Ronalda.

Svestan je srpski reprezentativac odgovornosti, ali sa pritiskom se nosi lakše nego iko među Kopljanicima, jer kako sam ističe to ga samo "gura" u pozitivnom smeru.

- Možemo da ponovimo igru iz Madrida. Ajaks je u duelu sa Realom, Benfikom i Bajernom pokazao kvalitet. Uspešno smo se do sada nosili sa svakom ekipom. Kod nas nema straha - iskren je Dušan Tadić, najbolji igrač Ajaksa.

Baš kao i pre dve nedelje u Lisabonu u duelu Portugalije i Srbije, Ronaldo i Tadić će ponovo ukrstiti "koplja".

Srpski reprezentativac tada je proglašen za igrača utakmice, opet je odigrao maestralno, dok je kapiten Portugalaca morao zbog povrede već u prvom poluvremenu da napusti teren.

- Biće ovo skroz drugačija utakmica od one u Lisabonu. Očekujem da će Ronaldo biti na terenu od prvog minuta. Nismo uspeli mnogo da pričamo o duelu u Ligi šampiona tada, jer smo imali malo vremena. Pozdravili smo se uz standardno  "vidimo se uskoro".

2024 © - Vesti online