Sreda 10.04.2019.
11:11
blic.rs

Starlete na udaru: Ko je na spisku srpskog kralja elitne prostitucije?

instagram.com/twitter
Milica Živanović, Sanja Stanković i Božana Vujinović

Hapšenje šapčanina Mihaila Maksimovića na aerodromu "Nikola Tesla" diglo je veliku frku i na srpskoj estradi. Kod Maksimovića su, prilikom hapšenja, pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim devojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge, prenosi Blic. 

Njegovo hapšenje uzburkalo je javnost, ali najviše atraktivne devojke nedefinisanog zanimanja, starlete i česte učesnice rijaliti programa, koje njegovo ime često spominju. Pa je tako i samo nekoliko dana nakon hapšenja Maksimovića, starleta i učesnica rijalitija "Zadruga", Stanija Dobrojević pred kamerama optužila svoju "cimerku" Sanju Stanković da se bavi prostitucijom, što je ova kategorično odbila. Sve dok nije spomenuto ime uhapšenog makroa, Mihaila.

- Da li ti znači nešto ime Mihailo? - upitala je starleta svoju koleginicu iz rijalitija, na šta je Stankovićeva ostala bez komentara.

Svađa dve starlete je kulminirala do tih razmera da je Sanja doživela nervni slom i počela da lomi nameštaj po kući, sve vreme tražeći da je puste napolje iz rijalitija.

Da je hapšenje Maksimovića uzburkalo starlete, potvrđuje i to što je o elitnoj prostituciji i u Jutarnjem programu na televiziji "Pink" govorila starleta Tijana Ajfon, kojoj je takođe Mihailo poznat, ali, kako tvrdi, ne sarađuje sa njim, niti ima veze sa prostitucijom.

Ne treba zaboraviti da je Maksimović već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić - Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.

Tada su takođe pronađeni dokumenti sa detaljima iz Maksimovićeg poslovanja. Spiskovi na kojima su imena devojaka i klijenata, strategija o proširenju biznisa, ali i detalji kao što su utisci, primedbe i žalbe klijenata na devojke, piše Blic.

Koliko je Maksimović bio ozbiljan u svom poslu govori i podatak da su "njegove" devojke morale da žive i ponašaju se prema određenim pravilima koja je on propisivao. Tako je bilo obavezno osmočasnovno spavanje i pohađanje teretane, radi održavanja dobrog izgleda i forme.

Devojke su, takođe, morale da odlaze i u redovne kupovine kako bi njihova garderoba bila atraktivna. Takođe, sve njegove devojke su morale da se zdravo hrane.

Biznis je, prema nezvaničnim informacijama, vodio najviše u Beogradu, gde je iznajmljivao luksuzne stanove u kojima bi se devojke sastajale sa VIP klijentima i pružale seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

Pojedini mediji su danas preneli da su se na spiskovima klijenata pronašla i neka zvučna imena, kao što su kriminalci, plaćene ubice, ali i političari sa karijerom dužom od deceniju. Na listi je takođe i jedan košarkaš koji je prestao da se bavi tim sportom, ali je prisutan u javnosti, preneo je Blic.

2024 © - Vesti online