Sreda 10.04.2019.
09:14 >> 11:24h
blic.rs,

Strani mediji: Još jedan Srbin ubijen u Johanesburgu (FOTO, VIDEO)

Twitter/Mandy Wiener
 

Napadači su prilikom likvidacije koristili poluautomatsku pušku R5 i tom prilikom ispalili 26 metaka, prenosi "Tim Njuz24".

Sudeći po navodima svedoka, prenose južnoafrički mediji, Đorđevića su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na licu mesta.

- Čuvar zgrade nam je rekao da je neko upucan na kraju kompleksa zgrada. Istrčali smo napolje da vidimo da li i kako možemo da pomognemo nesrećnom muškarcu, ali je već bio mrtav - navela je jedna od očevidaca za portal Njuz24 i dodala da ne zna ime ubijenog čoveka, već samo da se radi o "srpskom gospodinu".

Jedan od svedoka za južnoafričke medije je rekao da je čuo pucnjavu oko 11.30 sati. Njemu je radnik obezbeđenja rekao da je neko ubijen u kompleksu i dok su stigli žrtva je već bila mrtva. Takođe on je ispričao i da je Srbin pokušao da pobegne i da je hicem pogođena u glavu.

Prema rečima obezbeđenja dva maskirana muškarca su u kompleks zgrada ušla vozeći BMW, pucali u čoveka, odvezli automobil i zapalili ga na obližnjem polju.

U Južnoj Africi ubijeno je nekoliko mafijaša iz našeg podzemlja koji su bili povezani sa distribucijom droge i prevlasti među kriminalnim grupama, a prema rečima novinarke južnoafričkog medija "Njuz24" stanje u Johanesburgu predstavlja "borbu između dve srpske kriminalne organizacije".

2024 © - Vesti online