Utorak 09.04.2019.
14:18
Vestionline

Šupo-Motingov neslavni promašaj zgranuo Mbapea (VIDEO)

Tanjug/AP
Mbape je na meču protiv Strazbura ušao u igru baš umesto Šupo-Motinga

Erik Šupo-Moting je glavni junak u odjecima minulog vikenda u evropskom fudbalu. Ulogu tragičara je sam sebi napisao i sad duboko žali zbog toga. Kada se i ubuduće budu pravile liste najvećih promašaja iz najizglednijih prilika, moguće je da će njegovo ime uvek biti na prvom mestu.

Umesto da na Parku prinčeva udvostruči vođstvo francuskog šampiona protiv nedavnog pobednika Kupa ligaša u zemlji svetskog prvaka, obrukao se na samoj gol-liniji, a Strazbur je dobio nadahnuće da do kraja prvog poluvremena preokrene rezultat u svoju korist. Zbog Šupo-Motingovog nestvarnog promašaja malo se priča i o tome da je taj tim, čiji je kapiten Stefan Mitrović, prvi koji je odoleo ove sezone u ligaškoj utakmici u Parizu protiv najmoćnijeg kolektiva u Francuskoj i prvi koji mu je dvaput zatresao mrežu - 2:2.

Uz još jedno podsećanje šta Kamerunac nije iskoristio, prilažemo i rekaciju mladog lava Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, koji je utakmicu počeo među rezervama, a u igru je ušao u 60. minutu baš umesto neslavnog junaka meča. Upravo je od Mbapea saigraču stigla podrška ohrabrenja, gde novi as francuskog fudbala ističe da je on sam ove godine promašio mnogo više šansi od Šupo-Motingove jedne i podstiče ga da digne glavu.

 

   

2024 © - Vesti online