Utorak 09.04.2019.
10:07
Vestionline

Siniša Mihajlović "spasitelj" (VIDEO)

EPA/GIORGIO BENVENUTI
Siniša Mihajlović, "prodrmao" Bolonju

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i svojevremeno vrhunski fudbaler, Siniša Mihajlović, u potpunosti je preporodio ekipu sa severa Italije. Bolonja u poslednjih pet utakmica ima četiri pobede i jedan poraz, a ekipa izgleda potpuno drugačije od perioda kada ih je trenirao Filipo Inzagi.

Oni su u 31. kolu Serije A dočekali poslednjeplasirani Kjevo iz Verone i uspeli da ih pobede sa 3:0 i tako upišu 30. bod u šampionatu i pobegnu iz zone ispadanja sedam kola pre kraja.

Prvih 45 minuta je prošlo bez golova, ali je zato u drugom poluvremenu "sve prštalo", pošto smo videli čak tri pogotka i to sva tri za Bolonju. Prvi gol smo videli posle očiglednog jedanaesterca koji je realizovao Erik Pulgar u 65. minutu.

Samo tri minuta kasnije, isti igrač na isti način postiže i drugi pogodak, da bi konačan rezultat, Bolonja 3, Kjevo 0 postavio Dijks na asistenciju Sansonea u 89. minutu utakmice.

Nema sumnje da je Siniša Mihajlović uradio fantastičan posao u Bolonji, ali daleko od toga da je taj posao završen, borbu za opstanak Bolonja će voditi u narendih sedam kola, koja će biti veoma neizvesna pošto između 18. Empolija i 13. Parme stoji razlika od samo 6 bodova.


2024 © - Vesti online