Utorak 09.04.2019.
09:37
Vestionline

Ljajić dvostruki strelac posle dve i po godine (VIDEO)

twitter.com/Besiktas
Radost posle furiozne igre: Ljajić prigrlio Vidu, iza su desni bek Erkin i golman Karijus

Drugi put za kratko vreme Bešiktaš se vraća u Istanbul pošto je do vrha napunio mrežu domaćina. Pre dva meseca, isto u turskom šampionatu, savladao je Antaliju sa 6:2. 

Adem Ljajić (27), koga je Torino pozajmio Bešiktašu za ovu sezonu, tada je iz penala najavio goleadu, a sada je dao dva efektna pogotka - za 2:0 istančanim efeom u 14. minutu i za 5:2 iz slobodnog udarca u 78. Ovog puta bravu domaćina, koji nije ni slutio šta će da ga snađe, otključao je Hrvat Domagoj Vida u 8. minutu, a 20-godišnji napadač Given Jalcin, koji je rođen u Diseldorfu, stigao je da postigne het-trik iako je u igru ušao tek u 69. minutu. 

Ljajić je prethodni put bio dvostruki strelac u jednoj utakmici 17. oktobra 2016. Torino, predvođen s klupe Sinišom Mihajlovićem, u italijanskom prvenstvu je tada savladao Palermo na Siciliji s 4:1.

Bešiktaš je ubedljivom pobedom najavio derbi s gradskim rivalom u sledećem kolu za vikend. U goste mu dolazi vodeći Bašakšehir. Sutradan je i veliki derbi Istanbula Fenerbahče - Galatasaraj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online