Ponedeljak 08.04.2019.
11:10
Story.rs, Vestionline

Surovi profesionalizam zgazio tugu: Jelena Karleuša nikad jača, lepša i modernija (FOTO)

Bol koja usledi kada se izgubi roditelj je nemerljiva a to nažalost znaju samo oni koji su tu bol i osetili. Ostali samo imaju empatiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 24, 2019 at 10:08am PDT

Tako je ovaj protekli period za našu pop divu i te kako jedan od bolnijih, da ne nabrajamo sve ono što ju je zadesilo pre. Nepravda učinjena porodici takođe nije zanemarljiva, ali je potpuno minimalna na spram gubitka sa kojim se Jelena bori.

Ali, to je nije zaustavilo. Ona se vratila jača nego ikad, lepša nego ikad a na sve to - savršeno stilizovana. Možda ni šminka, odeća pa ni najsvetlucaviji nakit ne mogu predstaviti dobar paravan za jaz u njenom srcu, ali vas podsetiti zašto je volite ili ne volite.

Surovi profesionalac se ne bavi patetikom i svoj posao isključivo radi van porodičnog okrilja. To kakav je posle sam sa sobom, to je slika koja je dostupna samo njemu i nije za svakoga.

Tako je i Jelena nedavnim pojavljivanjima na svojim profesionalnim zadacima, tačnije na snimanjima novih emisija popularnog talent programa, oduševila sve one koji razumeju kroz šta prolazi i sa čim se bori. Izuzetno stilizovana, besprekornom makeupa, sada savršene piksi frizure i sa potpuno novim "ja" vratila se obavezama i objavama na Instagramu kojih, naravnom jedno vreme nije bilo iz poznatih razloga.

U današnjem tekstu izdvojili smo nekoliko modnih trenutaka nakon stresnog perioda koji je preživela, oduševljeni činjenicom da je kao Feniks iz pepela svoja krila raširila još većim rasponom.

Pogledajte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 26, 2019 at 10:36am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 3, 2019 at 2:49am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 3, 2019 at 12:14pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 4, 2019 at 11:05am PDT

2024 © - Vesti online