Nedelja 07.04.2019.
09:28
Vestionline

Marjanović koristi svaku priliku (VIDEO)

Tanjug/AP
 

Prošle sezone na kraju ligaškog dela imali su skor 52-30. Ovog puta u Čikagu, posao im je bio znatno olakšan činjenicom da za domaćina ovaj meč nije imao rezultatskki značaj, pa su meč počeli u znatno izmenjenoj postavi.

Siksersi su odradili posao veoma dobro, šestorica igrača imali su dvocifren učinak kada je reč o poenima, a prednjačio je Džej Džej Redik sa 23 poena, dok je Džoel Embid imao dabl-dabl sa 20 poena i deset skokova.

Tobijas Haris je postigao 16, Ben Simons 14, Bolden je postigao 11 poena.

Boban Marjanović je imao još jednu veoma dobru partiju, za deset minuta u igri, postigao je isto toliko poena uz sedam skokova i asistenciju. Ponovo je imao jedan pokušaj za tri poena, ali nije bio uspešan.

U timu Čikaga, najefikasniji je bio Džakar Sampson sa 29 poena.

Filadelfija je uspela prvi put dve sezone zaredom da zabeleži 50 pobeda još od 1986. godine.

- Znamo koliko je teško to uraditi. U NBA imati tim sa 50 i više pobeda u sezoni je jedinstvena stvar. To je jako teško uraditi. Ipak, svesni smo da se sve to pretvara u prah i pepeo kada krene plej-of. Zato ljudi pamte te brojke, a imati takav učinak dve sezone zaredom je veliko priznanje za momke iz naše svlačionice - izjavio je trener Filadelfije Bret Braun.

2024 © - Vesti online