Subota 06.04.2019.
22:43
Vestionline

Redovna mušterija - to je Milan Juventusu u Torinu

Tanjug/AP
I protiv Milana strelac pobedonosnog gola

Kada je Poljak Kšištof Pjontek 20. ligaškim golom ove sezone doveo Milan u vođstvo u 39. minutu, izgledalo je da će "rosoneri" skupo da prodaju kožu posle sedam uzastopnih poraza u Torinu u italijanskom prvenstvu. Ništa od toga. Argentinac Paulo Dibala je izjednačio u 60. minutu s bele tačke, a pobedonosni pogodak, kao i protiv Empolija (1:0) kada je Juventus prethodno bio domaćin, dao je tamnoputi 19-godišnjak Moize Kin u 84.

Milan se sedam puta uzastopno vraćao poražen s megdana Staroj dami samo još pre rata (1931-38). Osam neuspeha uzastopce zadesilo ga je prvi put.

Poslednji put je pobedio u Torinu u martu 2011. Bilo je 1:0. Gol je dao Đenaro Gatuzo, sada trener "rosonera", njegov kolega s Juventusove klupe Masimilijano Alegri predvodio je Milan, a dres torinskih "crno-belih" i u toj utakmici nosio je Mioš Krasić...Kad je to bilo...

U prvoj utakmici 31. kola Parma i Torino su igrali bez golova. U poslednjoj utakmici prvog dana Roma je pobedila Sampdoriju u Đenovi s 1:0 pogotkom Danijelea de Rosija u 75. minutu.

2024 © - Vesti online