Subota 06.04.2019.
10:39 >> 11:23h
Vestionline

Tadić: Rekao sam menadžeru da mi ne govori o ponudama

twitter.com/
 

Srpski fudbaler igra sjajno ove sezone i bez obzira što su holandski mediji pisali ovih dana kako ima sporazum sa klubom da ostane bar još godinu dana, sve je ipak moguće.

Tadić je u izjavi za "FOX Sports" poručio da ga trenutno zanimaju samo utakmice Ajaksa i da ne želi da razmišlja o drugim stvarima.

- Fudbal je nepredvidiv. Ponekad kada baš želite da ostanete, desi se nešto neočekivano - rekao je bivši igrač Sautemptona.

Jedan od onih koji su zaintersovani je i šampion Engleske Mančester siti, ali Tadić nije želeo da priča o tome.

- Nisam razgovarao sa svojim agentom o transferu. Ne želim da trošim energiju na takve stvari. Dogovorili smo se da mi ništa ne govori jer želim da se fokusiram na završetak sezone sa Ajaksom - dodao je Tadić, koji ima ugovor sa klubom do leta 2022.

Poznato je da je u petak proglešen za najboljeg igrača Erdivizije za mesec mart, što je zaista, veliko priznanje.

Učinak od četiri gola i jedne asistencije, 14 kreiranih šansi za tim "kopljanika", zaista odličan učinak.

Ipak, njegova velika želja je da osvoji titulu sa Ajaksom. Žestoka je borba za tron sa PSV-om, u finalu Kupa čeka ih duel sa Viljemom II, dok u Ligi šampiona sledi dvomeč sa Juventusom.

- Najvažnije je da sam ovde srećan i da uživam u igri. Videćemo šta će biti. Volim ovaj klub i sve oko njega, navijače, kolege, trenere, sve mi odgovara.

Kaže da je nedavno pričao i sa Kristijanom Ronaldom, kada je Srbija gostovala u Lisabonu.

- Rekao sam mu da se nadam da će se brzo oporaviti, ali sam mu rekao da to bude posle mečeva sa nama. Šalim se, naravno da želim da igram protiv velikih igrača. Ako igramo protiv najjačeg tima Juventusa, onda oni neće imati izgovor ako izugube. Bolje je ako svi igraju - zaključio je Tadić.

2024 © - Vesti online