Sreda 03.04.2019.
16:22
Vestionline, Tanjug

Miloševiću stranka tražila da napusti Partizan

zelenastranka.rs
Savo Milošević Zelenoj stranci pristupio u decembru 2017.

 

Zelena stranka smatra da Milošević ne treba na sebe da preuzima odgovornost za "zakulisne radnje koje FK Partizan i srpski fudbal vuku u sve dublje blato korupcije". 

- Kao velika fudbalska i sportska legenda, Milošević ne treba svojim autoritetom da daje kredibilitet "grobarima“ srpskog fudbala i Partizana, koji godinama zarad lične koristi urušavaju sport u našoj zemlji, a kao član Zelene stranke treba i ličnim primerom da pokaže naš odnos prema upropaštavanju fudbala u Srbiji - kaže Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke i narodni poslanik. 

Zelena stranka, čiji je Milošević član, naglašava da političke stranke i sportisti među prvima moraju da se bore protiv anomalija koje sportske klubove pretvaraju u privatne firme, koje mešetare i posluju u sivoj zoni. 

Naša obaveza, i obaveza vrhunskih sportista, što je Milošević nesumnjivo bio, i jeste, je da stanemo u odbranu vrednosti, koje jedno društvo čine uređenim, a sport bi, u svojoj osnovi, trebalo da predstavlja vrhunsku društvenu vrednost, poručila je u saopštenju dostavljenom medijima Zelena stranka. 
 

2024 © - Vesti online