Sreda 03.04.2019.
17:10
Vestionline, Tanjug

Car Go: Taksisti cepaju naše bilborde

youtube/Car:Go Go Anywhere
 

U saopštenju se navodi da je CarGo došao do snimka na kojem se "jasno vidi isplanirana akcija taksista, gde jedan od njih cepa bilbord na kojem piše ''CarGo - Četvrta industrijska revolucija'', na Novom Beogradu".

Predsednik kompanije "CarGo Tehnolodžiz" Vuk Guberinić i predsednik Udruženja građana “CarGo” Aleksandar Vučić ocenili su da je ovo još jedan vid pretnje i pritiska na CarGo, "koji pokazuje da vandalizmu i bahatosti taksista nema kraja".

Povodom cepanja bilborda kompanije CarGo, Vučić je rekao da se iz tih akcija "vidi da su taksisti postali deo državih organa".

"Oni rukovode akcijama oduzimanja vozila članova Udruženja ''CarGo'', oni prete i tuku naše članove, a sada su dobili još jedno ovlašćenje - da cepaju naše reklame”, naveo je on i pozvao nadležne državne organe da ispitaju ko stoji iza ovog huliganskog čina.

Dodao je da su članovi Udruženja “CarGo” izloženi svakodnevnim napadima i pretnjama taksista, zbog čega je CarGo podneo više krivičnih prijava, ali do sada, kaže, "nijedan od tih taksista nije ni saslušan, dok i dalje nekažnjeno uznemiravaju članove CarGo, koji samo žele pošteno da rade i zarade za svoju porodicu".

Vučić je naveo da su najbolja preporuka za CarGo zadovoljni članovi, kojih trenutno ima više od 120.000 i da svakodnevne poruke podrške pokazuju da je građanima dosta bahatosti, bezobrazluka i krađe taksista.

“Taksisti neće stati dok ne ugase CarGo. Sve dosadašnje akcije taksista protiv nas, pokazuju da oni ne biraju načine da nas zaplaše i ugase”, rekao je Vučić, a navodi se u saopštenju.

2024 © - Vesti online