Utorak 02.04.2019.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: A. Čukić

Olakšana teška svakodnevica

A. Čukić
Nije zaboravljen: Nebojša Vulić

Njemu su namenili deo donacije od 200 dolara, zbog čega se ubrzo u beogradskom Dopisništvu "Vesti" obreo otac Radosav, prognan s Kosmeta, kako bi ovaj dar preuzeo.

-Ti divni ljudi su i prošle godine mislili na našeg sina, zbog čega smo im beskrajno zahvalni. Veoma su nas prijatno iznenadili jer nama ova i svaka pomoć zaista mnogo znači. Mučimo se kao i svi i svaki dan je velika borba. Kako da imamo za najosnovnije, tako i da obezbedimo sve što je neophodno za Nebojšinu negu. On će, nažalost, svoj život provesti u četiri zida, poput biljke, nemoćan da iskaže bilo šta. Jedino što nas teši jeste činjenica da će ove godine proslaviti 23. rođendan, što je za pacijente poput njega produžen život. Sve je to zaslugom supruge Violete koja danonoćno bdi nad njim, ali i dobrim ljudima koji su nam uvek priticali u pomoć kada je bilo najteže - iskreno će otac Radosav, koji radi šta stigne ne bi li prehranio porodicu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online