Utorak 02.04.2019.
13:50
Z. Vicelarević - Vesti

To je pravi Tempo!

Z. V.
Neumoljiv: Dejan Delić (Beli orlovi)

Od prvog sudijinog zvižduka su krenuli u ofanzivu kao da im od ove utakmice zavisi opstanak u ligi i u 3. minutu su već načeli mrežu Germana. Posle gužve pred golom domaćina, najbolje se snašao Goran Grijak, koji je u poslednja dva meča dve postigao šest golova. Na 2:0 povisio je Vladimir Matić u 34. minutu kada je iz drugog pokušaja "zakucao" loptu u gol protivnika. Dva minuta kasnije ponovo je Vladimir Matić postigao majstorski pogodak pošto je lopta završila u rakljama golmana Germanije.

Prednost od tri gola garantovalo je mirni nastavak. Možda previše mirno jer je domaćin taj period iskoristio da smanji na 3:1 u 63. minutu. Bio je to samo znak da Tempo ili bolje je reći Vladimir Matić ponovo stavi stvari na svoje mesto i svojim trećim golom poveća na 4:1. Novi pogodak Gorana Grijaka u 73. minutu, posle dobrog dodavanja sa Milošem Mihajlovićem, bio je samo šlag na torti.

- Pohvalio bih celu ekipu i posebno dvojicu strelaca. Pokazali smo dobru stranu, posle prošlonedeljnog nenadanog poraza. Nastavljamo seriju pobeda dalje i mislim da imamo dobre šanse da bar zaplašimo timove koji su pri vrhu tabele - rekao je trener igrač Denis Milovanović.
Tempo je ovim trijumfom došao na samo dva boda razlike od trećeg na tabeli, Hedernajma.

 

2024 © - Vesti online