Utorak 02.04.2019.
08:35
Telegraf.rs, Vestionline

Ljuba u suzama zbog Aleksandre nakon žestoke svađe i teških reči koje su pale između majke i ćerke (VIDEO)

facebook.com/Ifbb Pro Ljuba Pantovic
Ljuba Pantović

Sve je počelo kada je Aleksandra kao ovonedeljni vođa morala da pojasni kako se zadrugari ponašaju rema njoj i da li ju je majka pitala ima li hranu, na šta je Aleksandra odgovorila da ne zna, što je razbesnelo Ljubu.

- Ja nisam majka na dugme, gospođice. Pripazi šta radiš. Ja sam se borila za tebe otkako sam te rodila! Ti si zavila moju porodicu u crno! Ti si prisluškivala mog oca i dostavljala snimke - iznela je besno Ljuba.

- Moja mama je ta koja je zvala ljude i spajala me sa mnogim moćnim muškarcima, biznismenima i bogatima, iako sam ja tada bila zauzeta! - rekla je Aleksandra i dodala kako je imala tri dečka: prvog, drugog Čabarkapu sa kojim je zatrudnela i trećeg Davida.

Nakon ovoga je Ljuba čak tri puta napuštala sto, a prvi put je izletela u dvorište i počela da plače.

- Ja sam sebi rodila zlo! Najvećeg neprijatelja na svetu! Ne dao vam Bog da vam se ovo desi! Ona je moja najveća kazna u životu! - vikala je Ljuba, dok je Aleksandra govorila kako ne zna o čemu priča.

- Seti se, ja sam ti vodila Fejsbuk profil! Seti se kome si slala slike... Taj čovek je sedeo pored mene - otkrila je Ljuba kroz suze, a Aleksandra je i dalje govorila kako nema pojma o čemu joj majka priča.

2023 © - Vesti online