Ponedeljak 01.04.2019.
14:10
Z. Vicelarević - Vesti

Boban Rajović za "Vesti": Rado bih se vratio taksiranju

Z. Vicelarević
Velika zvezda u Hrvatskoj: Boban Rajović

- Tačno je da sa Sašom Popovićem nikad nisam sarađivao. Sa Saletom se na određenim mestima i viđam, ali za saradnju nema nikakve potrebe ni njemu ni meni iz razloga što sam krenuo u svoju karijeru samostalno. Nešto mi nije izlazio u susret, i to se pokazalo dobrim zato što sam ja napravio posao bez njih, ali nisam neko ko je osvetoljubiv. Naprotiv, dobar sam sa njim, ali mi poslovna saradnja nešto i ne treba. Niti trebam ja njima, niti oni meni - rekao nam je Boban Rajović.

Pevač je pre nego što je počeo da peva taksirao u Danskoj.

- Kakva je sad situacija na estradi, ja se poželim taksija u Danskoj. Vrlo rado bih se vratio da vozim taksi jedno tri meseca da ohladim glavu. Bilo je tu interesantnih momenata i stvarno bih se probao vratiti, bar jedan vikend na one pijane ljude po Kopenhagenu i da se malo setim malo tih vremena. Imam mnogo lepih uspomena iz tog doba.

Boban je veoma popularan u regionu, gde se uvek traži karta više za njegove nastupe.

- Znam da puno naših pevača gostuje po Hrvatskoj, ali ne znam da su imali problema nekih tamo, a ja tek ne. Ja sam u Hrvatskoj čak najpopularniji. Tamo su me najbolje prihvatili. Radio sam dve Arene, splitsku i zagrebačku i zaista nisam ništa loše doživeo. Možda nekad davno, na početku su nam skinuli tablice sa auta, ali sada to ne postoji.

Iako živi u Beogradu, Rajović ne radi puno u prestonici.

- Mene u principu ima svuda više nego u Beogradu, iz prostog razloga što imam širok auditorijum i zato što mogu da pevam i u Australiji i u Kanadi i u dijaspori kompletnoj i onda nemam potrebe da pevam u Beogradu. Ali ću, naravno, napraviti svoj prvi solistički koncert u Beogradu već sledeće godine kada ću obeležiti 20 godina karijere.

Pisali su da je gej

Rajović kaže da i nije toliko zastupljen u novinama, ali da su ipak svašta pisali o njemu.

- Ako je koga bilo malo po novinama, onda sam to ja i lažnih i ne lažnih informacija. Mene ima malo u novinama i malo sam zastupljen u medijima. Pisali su da sam gej, a nisam (smeh). Znate šta mi je Marina Tucaković jednom rekla? Ona me zove kume i kaže: "Kume, evo pričaju da si gej. To je super jer znači da si uspeo u životu. Čim neko napravi dobar posao, onda je gej, tako da i ja sam gej bio.

Kako izlazite na kraj sa obožavateljkama i šta vaša supruga kaže na sve to?

- Nije meni problem da ja izađem na kraj sa obožavateljkama. Ja ovaj posao radim, Bože zdravlja, 20 godina. One vole moju muziku i moje delo i nema potrebe da ih se plašim, a niti me one nešto napadaju. Moja supruga isto to zna, posle 26 godina braka, da je to sve u sklopu tog posla.

Mile Kitić je trend!

A o domaćoj muzičkoj sceni Rajović kaže:

- Trendovi su uvek postojali, postoje i danas i uvek će postojati. Svi znamo koja je muzika trend. Ja skidam kapu tome, ali sama reč trend znači da je u jednom trenutku trend i nema ga više. Tih 90-ih godina smo imali jedan trend, onda smo imali drugi trend, danas imamo ovo. Ima i trendova koji traju. Uzeću samo jedan primer, Mile Kitić je trend zadnjih 30 godina.

2024 © - Vesti online