Ponedeljak 01.04.2019.
05:30
mondo.rs, Vestionline

Letnji red letenja Er Srbije - šta je novo?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Er Srbija od 31. marta saobraća po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra, saopštio je srpski avioprevoznik.

Ovogodišnja letnja mreža Er Srbije proširena je sa devet novih destinacija za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje.

To su Krasnodar, Helsinki i Kijev, za koje će se leteti tri puta nedeljno, i Madrid, Barselona, Nica, Kairo, Zadar i Rijeka, za koje će se leteti dva puta nedeljno.

Pored toga, dodaje se u saopštenju, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedeljni broj letova.

Najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu.

Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa 12 letova nedeljno, Zagreb sa 11, Moskva i Amsterdam sa po deset letova nedeljno.

Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Er Srbija će zahvaljujući ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i s gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hongkonga i mnogim drugim širom planete, dodaje se u saopštenju srpske aviokompanije.

2024 © - Vesti online