Petak 29.03.2019.
15:37
Vestionline

Milijaš možda i na leto ostane u Zvezdi

MN Press
 

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji na leto završava karijeru, priznao je da ga interesuje trenerski poziv i da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba.

- Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo sam igrao, ali ostaću u fudbalu, videću još kako. Svestan sam da mogu da budem trener, mnogi mi i to pričaju… Polako, ne žurim - rekao je Milijaš.

Na pitanje da li je obavio neke razgovore sa ljudima iz kluba o mogućem angažovanju u mlađim selekcijama, Milijaš kaže:

- Bilo je nekih razgovora… Tek treba da vidimo. Sad sam fokusiran na teren i osvajanje "duple krune". Ide i meč sa Mačvom, plej-of, ima vremena.

Za meč protiv Mačve kaže da je cilj nastavak niza dobrih igara u Superligi.

- Prvi cilj je pobeda i da igramo onako kako smo do sada. Odmorili smo se posle pauze, povređeni su se vratili i želimo da nastavimo niz - poručio je Milijaš i pozvao navijače da dođu na stadion "Rajko Mitić" u velikom broju.

Bivši reprezentativac Srbije prokomentarisao je i rivala u polufinalu Kupa Srbije, Mladost iz Lučana.

- Koga god da smo izvukli ne bi bilo lako. Poštujemo Mladost, ali ako budemo igrali kako znamo trebalo bi da prođemo. Predugo čekamo na "duplu krunu" - rekao je Milijaš, koji je bio deo poslednje generacije crveno-belih u osvajanju "duple krune" 2006. godine.

Utakmica između Crvene zvezde i Mačve igra se sutra od 19 sati.

2024 © - Vesti online