Četvrtak 28.03.2019.
15:33
Vestionline

"Želeli su Radnički i dobili su nas"

MN Press
 

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je Partizan kvalitetan tim, ali je istakao da se njegova ekipa nikoga ne plaši i da će dati sve od sebe da pobedi crno-bele i plasira se u finale Kupa Srbije.

- Nama je bilo svejedno s kim ćemo igrati u polufinalu. Smatram da su svi klubovi koji su došli do ove faze veoma kvalitetni. Mi nismo oni koji vole da prete preko medija, već želimo da na terenu pokažemo ko smo. Partizan je želeo da dobije Radnički. U izjavama po novinama to su naglašavali Stojković i Vazura, tako da mogu samo da im poručim da su nas i dobili - rekao je Lalatović.

Voljom žreba koji je održan u Beogradu odlučeno je da će se Radnički u polufinalu Kupa Srbije sastati s Partizanom. Prva utakmica igraće se u Beogradu 17. aprila, a revanš u Nišu 15. maja. 

- Oni su kvalitetan tim i branioci su trofeja u ovom takmičenju. Radnički neće medijski bilo kome da preti, jer mi samo želimo da igramo kvalitetan fudbal i da se nadmećemo sa renomiranim rivalom. Nikoga se ne plašimo i neka pobedi bolji - rekao je Lalatović.

On je istakao i da je za Radnički velika čast što igra polufinale Kupa Srbije.

- Partizan svom sportskom sektoru za jednu sezonu daje petogodišnji budžet stručnog štaba i igrača Radničkog. NJihova dva igrača zarađuju više nego ceo naš tim. Ali, nas to neće pokolebati, niti uplašiti, jer moj tim nema takav mentalitet. Mi uvek igramo na pobedu. Napomenuo bih i da izuzetno poštujem Sava Miloševića, kao i fudbalere Partizana, ali mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da pobedimo i igramo u finalu Kupa - zaključio je Lalatović.

Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Mladost iz Lučana.

Finalni meč Kupa Srbije igraće se 23. maja na stadionu Čair u Nišu.

2024 © - Vesti online