Četvrtak 28.03.2019.
09:35
Sponzorisani tekst

Gledajte sve RTS kanale na jednom mestu - u okviru GO4TV usluge!

Promo
RTS kanali na GO4TV!

Uživajte u informativnom TV programu, ali i najboljim domaćim serijama i sportskim utakmicama.

Kralj Petar I, Senke nad Balkanom (prva sezona), Odrastanje generacije Z, krimi serija Pet, Komšije i Vojna akademija (prva sezona) su samo neke od domaćih serija koje se trenutno emituju na programima RTS-a.

Samo na RTS-u uživajte u dobro poznatim emisijama Šarenica, Balkanskom ulicom, Sa Tamarom u akciji, Ovo je Srbija, Kvadratura kruga, Znanje imanje, RTS ordinacija... jer ovo su serije koje zauzimaju udarna mesta među najgledanijim TV sadržajem.

O aktuelnim dešavanjima u Srbiji informišite se gledajući čuveni Dnevnik ili prateći dobro poznate emisije RTS-a, kao što su Oko, Upitnik, Da možda ne.

GO4TV, sa preko 200+ ex-YU TV kanala, garantuje legalnost, sigurnost i visok kvalitet usluge. Usluga je dostupna na svim vašim uređajima (TV, telefon, tablet), uz mogućnost istovremenog gledanja na čak četiri uređaja. Sadržaj TV kanala možete premotavati do sedam dana unazad, a svi GO4TV paketi u svojoj ponudi imaju i preko 300 radio stanica. Za filmofile u okviru MAX paketa nudimo Videoteku sa najboljim domaćim filmovima.

Pogledajte GO4TV ponudu paketa i kupite pretplatu OVDE

2024 © - Vesti online