Sreda 27.03.2019.
22:11
Mondo.rs, Vestionline

"Napuštam muziku da bih bio bolji otac"

EPA/LUCAS GALVEZ
Džastin Biber

Mladi pevač se iznenada oženio, a zatim je više puta uslikan sa novom suprugom, Hejli Boldvin, u javnosti u trenucima potpunog nervnog rastrojstva. Plakao je i kukao pred objektivima paparaca, dok ga je manekenka tešila.

Biber je zatim objavio da se već godinama bori sa depresijom i anksioznošću, da je pokušao utehu i spas da pronađe u religiji, ali da sada ipak mora da napravi pauzu u karijeri.

- Čitam kako mi tražite novi album. Na turneji sam najveći deo svojih tinejdžerskih i dvadesetih godina. Znam da ste verovatno primetili da na prethodnoj nisam bio srećan. Vi to ne zaslužujete, vi plaćate da biste došli na energetičan i zabavan koncert, a ja emotivno nisam bio u stanju da vam to pružim. Ja tražim, pokušavam i grešim, kao i svi, i trenutno sam fokusiran na popravljanje svojih najdubljih problema. Želim da ih popravim da se ne bih raspao, da mogu da održim svoj brak i budem najbolji otac koji mogu da budem. Muzika mi je veoma važna, ali ništa nije važnije od porodice i zdravlja - napisao je on.

2024 © - Vesti online