Sreda 27.03.2019.
12:35
Vestionline, Tanjug

Brnabićeva mladim naučnicima uručila ključeve stanova

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dodeljeno je osam trosobnih, 17 jednoiposobnih i 59 jednosobnih stanova.

Među dobitnicima je i vanredni profesor na Agronomskom fakultetu u Čačku Univerziteta u Kragujevcu Pavle Mašković, koji je rekao da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo što je jedan od dobitnika stanova za mlade naučne radnike.

- Ovo znači meni i mojoj porodici s obzirom da mi je supruga takođe profesor na Univerzitetu u Kragujevcu. Obezbedio sam stambeni prostor sebi, tako da će mi ovo doprineti kako boljoj volji i želji za nastavnim, tako i za naučnim radom - rekao je Mašković za Tanjug.

Posle dodele ključeva, premijerka će obići Osnovnu školu "21. oktobar" gde će prisustvovati času muzičkog i srpskog jezika u digitalnoj učionici, a nakon toga će posetiti zgradu Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, gde će se obratiti mladim naučnicima koji su dobili stanove. 

U okviru posete Kragujevcu, Brnabić će, zajedno s ministarom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, posetiti opštinu Rača, gde će obići radove na izgradnji pogona za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacija Srbije "Naš med".

Osim toga, planiran je i obilazak radova na izgradnji deonice puta Rača-Lapovo.

2024 © - Vesti online