Nedelja 24.03.2019.
22:02
Vestionline

Tadić: Možemo da im napravimo problem

EPA/Antonio Cotrim
 

Fudbaler Ajaksa, koji igra u odličnoj formi, smatra da on i drugovi imamju dovoljno aduta kojim mogu da iznenade Portugalce koje će u ponedeljak od 20.45 predvoditi Kristijano Ronaldo.

Na pitanje koja mu pozicija najviše odgovara, Tadić je rekao da to i nije tako bitno.

- Pozicija nije bitna. Bitno je da ako si dobar igrač moraš znati da odgovoriš najbolje moguće na svakoj poziiciji, da se prilagodiš i igraš drugačije. Najbitnije je da ekipa profitira - rekao je Tadić.

On se osvrnuo na neke ranije mečeve koji nisu ostali u prijatnom sećanju ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

- Ako se pogleda prošlost imali smo dosta problema sa nekim incidentima koji su nas izbacivali iz takmičenja, poput Đenove i kasnije Albanije. Naravno da smo svesni da možemo da im napravimo problem. Ali treba ići samo korak po korak. Ovo je najteže gostovanje, verujemo u sebe i nadamo se dobrom rezultatu, ali ne smemo ni da pretimo previše Portugalu jer su evropski prvaci. Ali verujemo i da možemo da izborimo dobar rezultat - optimista je Tadić.

On kaže da svi u timu imaju samo jednu želju.

- Jasno je, želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, to nam je cilj. Učinićemo sve da do toga dođemo. Neće biti lako, ali nadamo se da ćemo uspeti u tome. Što se tiče Portugalaca, znamo i mi njih i oni nas, gledaš da odvojiš dobro od lošeg. Naravno da će nas analizirati da vide gde će nas zaustaviti. Čuo sam i ja dosta stvari o protivniku. Ako ekipa igra dobro svako može da se zaustavi - zaključio je fudbaler Ajaksa.

2024 © - Vesti online