Subota 23.03.2019.
11:16
Vestionline

Nekoliko fudbalera na izlaznim vratima "Marakane"

MN Press
Fudbaleri Zvezde

Džonatan Kafu na leto sigurno više neće biti član Crvene zvezde, a u upravi se nadaju da će uskoro završiti posao sa Japancima i već do kraja marta da će ga skinuti sa platnog spiska.

Ipak, nije on jedini stranac kom su otvorena vrata odlaska jer trener Vladan Milojević više ne računa ni na Lorenca Ebesilija. Tačnije, Holanđanin će igrati do leta, a tada će se naći na transfer listi.

U klubu su odlučili da posluju u minusu kada je reč o Holanđaninu, što znači da je preko milion evra plaćeni Ebesilio slobodan i za mnogo manju ponudu. On je za Crvenu zvezdu odigrao 28 utakmica, postigao je dva gola i osam puta je asistirao, ali nije uspeo da se nametne kao vođa ekipe.

Zvezda u budućnosti na poziciji "plejmejkera" vidi Marka Marina i Mirka Ivanića.

Lorenco Ebesilio je zimus imao ponudu iz MLS lige vrednu blizu milion evra, ali je Crvena zvezda rešila da ga zadrži. Za sada se pominju povratak na Kipar ili domovinu.

U ekipu Vladana Milojevića se vratio oporavljeni vezista Goran Čaušić, a čini se da je pred i ovim momkom dva meseca dokazivanja, a ako se ne pokaže, ne bi čudilo da i on na leto potraži novu sredinu.

2024 © - Vesti online