Šest godina mirnog sna

Lična arhiva
Slađana Stanković sa sinom

- Nikada nećemo moći dovoljno da se zahvalimo našim divnim Đukićima, jer samo zahvaljujući njima imamo šest godina mirnog sna. Oni su naši anđeli čuvari i nadamo se da će im dobri Bog stostruko vratiti. Iako ih nikada nismo upoznali, iskreno se nadam da će se jednom ukazati i ta prilika - rekla je Slađana Stanković, dodavši:

- Kod nas je u suštini sve po starom. Samo po Kristijanu vidim da vreme neumoljivo prolazi. Sedmi je razred Osnovne škole i već je pravi momčić. Samim tim, sve je teže izaći na kraj sa njegovim prohtevima, ali snalazimo se. Skroman je i ne traži mnogo. Znamo dobro gde svaki dinar trošimo od naših dobrotvora i to nas održava sve ovo vreme. Budući da se u našem kraju otvara nova fabrika, to sam se i ja prijavila za posao. Iskreno se nadam da će se konačno točak sreće okrenuti i da ću dobiti zaposlenje. Mnogo ljudi se prijavilo i znam da ne zavisi od mene, ali se ipak nadam...

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online