Petak 22.03.2019.
14:01 >> 14:01h
Vestionline

Promovišući špansku ligu u Majamiju, Pujol se sreo i s Đokovićem (FOTO/VIDEO)

twitter.com/LaLigaSports
Muguruza se pred Pujolom pokazala kao vešta i s fudbalskom loptom

Muguruza (25), pobednica Rolan Garosa 2016. i Vimbldona 2017, koja je posle tih podviga dosegla i do prvog mesta na svetskoj listi, sada zauzima 17. mesto. U iščekivanju duela drugog kola (na početku bila slobodna) s Rumunkom Monikom Nikulesku, našla je vreme da bude svojevrsni domaćin nekadašnjem španskom reprezentativcu Karlosu Pujolu (40), svom zemljaku. 

Pujol je očigledno došao sa zadatkom da promoviše špansko fudbalsko prvenstvo, a i na majici mu je pisalo "to nije soker, to je La liga". Podsećamo da je rukovodstvo profesionalnog takmičenja španskog fudbala potpisalo dugogodišnji ugovor s jednom agencijom koja treba da mu široko otvori vrata za ligaške utakmice na američkom tlu, ali pošto su otpori veliki, premijerni meč Barselona - Đirona baš u Majamiju je i dalje pod znakom pitanja.

U španskoj zabavi na Floridi Muguruza je pokazala da je vešta i s fudbalskom loptom, a Pujol da ume i s reketom. Njegov dolazak u teniski kompleks bio je i prilika za zajedničko fotografisanje s našim asom Novakom Đokovićem, vodećim teniserom na svetskoj listi, o čemu je Muguruza izvestila na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? carles5puyol djokernole

Објава коју дели Garbiñe Muguruza (garbimuguruza) дана 21. Мар 2019. у 4:05 PDT

2024 © - Vesti online