Petak 22.03.2019.
11:40
Sponzorisani tekst

ZTC "Banja Vrućica" velnes oaza za uživanje i opuštanje

ZTC Banja Vrućica
"ZTC Banja Vrućica - panorama"

Danas, kada imamo sve manje vremena koje bismo posvetili opuštanju i relaksaciji od stresa i kada nam je svaki trenutak isplaniran, idealno mesto za kratak odmor upravo je ZTC "Banja Vrućica". Medical&Wellness centar "Stara Banja", svim gostima ovog kompleksa nudi mogućnost nesvakidašnjeg uživanja u trenucima posvećenim za uživanje i pauzu od svakodnevnih stresnih obaveza.

Velnes ponuda "Banje Vrućice" prilagođena je, pre svega, potrebama gostiju jer imaju aranžmane koji su namenjeni porodicama ili parovima, menadžerima ali i onima koji žele da se relaksiraju. Zato su paketi osmišljeni na bazi dva, četiri ili šest noćenja. Svi korisnici usluga Medical&Wellness centra "Stara Banja" ističu da su oduševljeni kvalitetom usluge, stručnošću terapeuta kao i veoma pristupačnim cenama.

ZTC Banja Vrućica
Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama

"Ovo je raj u raju. Zar može biti ovako lepo?! Sve pohvale za kompletno osoblje", poručuje porodica Mačković iz Austrije, korisnici usluga velnes cetra.

Iz "Banje Vrućice" poručuju da je osmišljena ponuda prolećnjih paketa u kombinaciji sa čistim vazduhom i sportskim terenima odlična prilika da se iskoriste slobodni dani tokom predstojećih praznika koja će Vašem organizmu dati novu snagu.

ZTC Banja Vrućica
 

- U periodu marta i aprila meseca uveli smo akcijsku ponudu prolećnog velnes aranžmana na bazi dva polupansiona po ceni već od 92 EUR sa smeštajem u hotelu "Kardial", našem najboljem hotelu sa četiri zvezdice. Ukoliko, pak, ovaj paket koristite radnim danima na navedenu cenu odobravamo dodatnih 20% popusta - naglašava Milijana Kerić iz Službe marketinga i prodaje.

Velnes ponuda "Banje Vrućice" podeljena je na: velnes aranžmane, dnevne velnes pakete, svet vode, svet sauna, svet masaža, spa beauty i medical wellness. Velnes centar ovog turističkog kompleksa je najveći velnes centar u celoj BiH, smešten u hotelu "Kardial" koji se prostire na 1.600 m². Pored standardne ponude, raspolaže sa zatvorenim i otvorenim bazenom sa termomineralnom vodom, zatvorenim rekreativnim bazenom te otvorenim bazenskim kompleksom koji se prostire na 5.000 m².

ZTC Banja Vrućica
 

Pored navedenog iz velnes centra "Banje Vrućice" poručuju da su ove godine svoju ponudu obogatili i luksuznim velnes ritualima Pantha Rei, Herbal Spa i Maderotherapy Magic Face autorizovanim tretmanima.

"Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama, nezaboravno je velnes iskustvo obogaćeno aromaterapijskim i fitoterapijskim efektima mlevenog svežeg bilja (lavanda, ruzmarin, kim, đumbir, morska so) i toplih prirodnih ulja koja se koriste u kombinaciji s raznovrsnim masažnim tehnikama usmerenim ka harmonizaciji kretanja vitalne energije, opuštanju i detoksikaciji organizma, te poboljšanju jedrine kože i relaksaciji mišića. Ovaj vrhunski velnes ritual na luksuzan i sofisticiran način neguje kožu i snaži Vaš organizam počevši od glave, vrata i vlasišta, prednje i zadnje strane tela, pa sve do stopala. Topla preporuka je da se prepustite ovom nesvakidašnjem kraljevskom ritualu. Masaža traje 90 minuta i cena iznosi samo 70 evra", pojašnjavaju u velnes centru "Banje Vrućice".

ZTC Banja Vrućica
 

Njihova preporuka su i dnevni velnes aranžmani za sve one koji ne ostaju na noćenju nego samo na celodnevnom opuštanju. Ovi paketi obuhvataju bazen, saunu, masažu i ručak.

Kompleks od četiri moderno uređena hotela, kapaciteta 1.000 ležajeva, najprepoznatljiviji je po svojoj lekovitoj, termomineralnoj vodi, namenjenoj, pre svega, rehabilitaciji kardiovaskularnih bolesnika ali isto tako i rehabilitaciji osoba sa fizijatrijsko-reumatološkim i neurološkim tegobama. Upravo na toj zdravstvenoj bazi tokom proteklih stotinu godina, koliko postoji, ZTC "Banja Vrućica" izgradio je moderan zdravstveno-dijagnostički centar gde se može uraditi veliki broj dijagnostičkih procedura.

ZTC Banja Vrućica
 

- U sklopu našeg zdravstvenog dela nalazi se i moderno opremljen dijagnostički centar u kojem možete izvršiti ultrazvuk srca, ergometrijska testiranja, ultrazvuk abdomena, osteodezintometriju, neurološke i ortopedske preglede, kompletnu radiološku dijagnostiku na aparatima nove generacije. U "Banji Vrućici" raspolažemo i mamografom. Prema najnovijim metodama, instalirali smo i hiperbaričnu komoru i oformili program hiperbarične oksigenoterapije. Takođe, imamo i sopstvenu stomatološku ordinaciju - dodala je Milijana Kerić.

Pored zdravstvenog programa, "Banja Vrućica" poznati je sportsko-rekreativni i kongresni centar, jedan od najvećih u celoj BiH.

ZTC Banja Vrućica
 

Za kraj iz "Banje Vrućice" poručuju da sa zadovoljstvom iščekuju predstojeće praznike i nove goste iz zemlje i inostranstva koji se odluče doći u srce prirode.

Specijalna velnes ponuda "Proljećno buđenje“

Velnes aranžman "Proljećno buđenje" u periodu od 11.03. do 10.05.2019. godine.

Velnes aranžman "Proljećno buđenje" sadrži:

- 2 x polupansion
- 1 sat korišćenja teniskog terena ili 1 sat kuglanja (za parove koji koriste paket)
- korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena
- korišćenje fitnesa
- korišćenje Green spa oaze (đakuzi, topla anatomska klupa, Kneipp kada, staza za masažu stopala)
- aerobik u vodi.

Za sve korisnike koji se prijave u periodu od nedelje do utorka, odnosno, koji koriste paket između nedelje i četvrtka odobrava se popust od 20% na navedenu cenu!

Kontakt: ZTC "Banja Vrućica", Nede Nedića 1, 74270 Teslić, Republika Srpska - BiH, tel. +387 53 421 200, e-mail: marketing@banja-vrucica.com

www.banja-vrucica.com

2024 © - Vesti online