Petak 22.03.2019.
12:06
Vestionline

Kecmanović kao novinar: Novače, čudno je što razgovaramo na engleskom

youtube.com/ATP Tour
Kecmanović s Đokovićem na Hard rok stadionu u Majamiju

Miomir Kecmanović, devetnaestogodišnjak koji na listi zauzima 95. mesto, onomad je krečio s Austrijancem Dominikom Timom, a sada mu je zadatak bio da bude novinar. Jedan od sagovornika u loži Hard rok stadiona, doma Delfina, ekipe američkog fudbala, koji je prilagođen teniskom nadmetanju, bio mu je i Novak Đoković. 

- Novače, čudno je što pričamo na engleskom - kazao je Miomir, s čime se Đoković složio: Da da, baš je čudno.

- Kako je biti najbolji na svetu i najbolji ovde na stadionu - upitao ga je mladi igrač, koji se pobedom protiv Letonca Ernestsa Gulbisa pridružio ostaloj četvorici naših koji će takođe igrati u drugom kolu.

- To ti je kao rokenrol bina za tenis. Veliki je stadion... Janko je upravo pobedio na Masters meču posle dugo godina - krenuo je da odgovara Novak na pitanje, ali je u tom trenutku Tipsarević igrao i što je najvažnije pobedio Klana.

Posle Đokovića na red je usledio švajcarski as Rodžer Federer.

- Rodžere, ti si na turu skoro duže nego što sam ja živ. Da li imaš neki savet koji bih mogao da iskoristim?

- Uživaj u životu. Kada si mlad, uvek misliš da nešto treba da se desi preko noći, ali samo uživaj. Voleo bih da sam tvojih godina kako bih mogao da uradim sve ovo ponovo - dao mu je savet Federer.

Zatim opet s Đokovićem.

- Osvojio si nešto titula tokom prethodnih godina. Da li bi mogao da mi pozajmiš neko trofej, ako je moguće grend slem? - rekao je u šali Kecmanović.

Naravno, imam veliki broj - rekao je kroz smeh Novak i dodao:

- Naučićeš, a mislim da bi ti bilo više od značaja da sam tu da te podržim, da ti dam neki savet kroz moja iskustva, što bi moglo da ti pomogne da osvojiš grend slem trofej.

Na kraju Kecmanovićevog izleta u novinarstvo ponovo s Federerom.

- Znamo da imaš četvoro dece. Koje ti je omiljeno? 

- To nije baš pitanje koje pitaš. Volim ih sve podjednako. Slatki su, blesavi, bezobrazni i najbolji. Ovo je bezobrazno pitanje. Dobar -  rekao je Federer kroz smeh.

2024 © - Vesti online