Petak 22.03.2019.
14:00
M. N., Vesti

Pobeda i poraz "Svetog Đorđa"

M. N.
Jedna radost: Ekipa "Svetog Đorđa"

U prvom kolu, na otvaranju nove sezone, "Sveti Đorđe" je kao domaćin savladao ekipu Ipsvič Taun sa 2:1, a oba gola za srpski tim postigao je Kristijan Samuels. Golman"Svetog Đorđa" Nikola Popović je u ovom susretu odbranio jedanaesterac u sudijskoj nadoknadi vremena, čime je najzaslužniji za ostvarenu pobedu. U predigri rezervnih timova pobedio je Ipsvič sa 2:1. Gol za ekipu "Svetog Đorđa" postigao je Džesi Žunić.  

Kako je redovno drugo kolo odloženo za 12. april, u 3. kolu "Sveti Đorđe" je na domaćem terenu doživeo prvi poraz. Gostujuća ekipa Nju Farm Junajted je ostvarila pobedu 2:1. Gol za klub srpske zajednice postigao je Endi Batler. "Sveti Đorđe" je u ovom susretu oba gola primio u poslednja tri minuta. U predigri su rezerve "Svetog Đorđa" pobedile sa ubedljivih 6:3. Golove za srpski tim postigli su Remi Bvormoi dva, Džesi Žunić dva, Tajson Kolings i Klod Gajaraki.

Utakmica četvrtog kola "Sveti Đorđe" - Virdžinija junajed odložena je zbog obilnih padavina i loših uslova za igru, a termin odigravanja biće saopšten naknadno.

Predstojeće subote, 23. marta, "Sveti Đorđe" je gost ekipe AC Karina. Meč se igra od 18.00 časova na adresi: 150 Fursden Road, Carina. Utakmicu 6. kola "Sveti Đorđe" odigraće na domaćem terenu u Vilavongu protiv Vestern Spirita u nedelju, 31. marta od 18.00 časova.

Kup Dejana Ćećeza

Fudbalski klub "Sveti Đorđe" iz Vilavonga organizovaće 14. aprila "Kup Dejana Ćećeza", turnir u malom fudbalu "pet na pet". Svi ljubitelji fudbala dobrodošli su da prijave ekipe koje će biti podeljene u dve kategorije - otvorena grupa za sve uzraste i turnir za igrače od 11 do 15 godina.

Dan ranije, 13. aprila u Srpskom centru u Vilavongu, održaće se druženje pod nazivom Kafansko veče, uz živu muziku Dragana, Gorana, Stojana i Zore. Tom prilikom biće održan i žreb, a  na dan turnira biće organizovana Gulašijada - nadmetanje u kuvanju gulaša u kotliću. Za više informacija i prijave za turnir svi zanteresovani mogu pozvati broj telefona 0429 876 540.

2024 © - Vesti online