Sreda 20.03.2019.
16:36
Vestionline

Iz Partizana pravo kod Ronalda?

MN Press
Strahinja Pavlović, igrač sa brojem 3

Burno je u fudbalskom klubu Partizan ovih dana...

Crno-belima je preko potreban novac kako bi obezbedio koliko-toliko normalno funkcionisanje, a spas bi mogla da bude prodaja jednog od talentovanih i perspektivnih fudbalera.

U Humskoj se nezvanično priča o tome da je Juventus zainteresovan za odbrambenog igrača Strahinju Pavlovića, koji je odlično odigrao "večiti derbi" i skrenuo pažnju na sebe.

Zanimljivo, odigrao je tek pet zvaničnih utakmica za prvi tim beogradskih crno-belih!

Navodno je Juventus ponudio 5 miliona evra za Pavlovića, a Partizan traži milion više i 20% od naredne prodaje. Moguće je da će se "naći" na nekom srednjem rešenju.

Pavlović je u septembru prošle godine potpisao trogodišnji ugovor (to je uobičajena procedura sa starijim maloletnicima - u maju će napuniti 18 godina).

Partizan je poslednjih godina igrače prodavao uglavnom u Italiju i to, gotovo bez izuzetka - Fiorentini.

Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Gulan, Mateja Nastasić, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Dušan Vlahović... svi su oni iz Partizana otišli u Fiorentinu. Prodaja štopera Nikole Milenkovića je jedan od poslednjih velikih transfera Partizana. On je prodat za 5,1 milion evra.

Još neki fudbaleri su kao igrači Partizana odlazili u Italiju, poput Ivana Radovanovića, Saše Lukića, a u novije vreme Marko Janković i Brazilac Everton Luiz.

2024 © - Vesti online