Utorak 19.03.2019.
20:47
Vestionline

Slavni pevač priznao: Razmišljao sam da promenim pol, nisam ni muško ni žensko

EPA/Alejandro Garcia
Sem Smit

"Zaista razmišljam kao žena ponekad, u svojoj glavi. Ponekad sam se pitao da li želim promenu pola. To je nešto o čemu i dalje razmišljam", rekao je on.

Mnoge nebinarne osobe se ne identifikuju isključivo kao muškarci ili kao žene, a i Sem Smit kaže da je slušajući o tome shvatio kako se on upravo tako identifikuje: "Nisam ni muško ni žensko, mislim da plutam negde između".

Uvek je, kako je naveo, odbijao da bude feminiziran, i opisuje nebinarnost kao "vašu sopstvenu posebnu kreaciju". Sem Smit je za BBC ispričao da je izlazio s muškarcima koji su se smatrali heteroseksualcima, a dodao je kako veruje da se "zaljubljujemo u ljude, a ne u genitalije". On je ranije bio u vezi s manekenom Džonatonom Zizelom i glumcem Brendonom Flinom.

Pevač je govorio i o tome kako je oduvek imao komplekse zbog svog izgleda.

"Doslovno sve zbog čega sam ikada tugovao je bila moja težina. Borim se s tim svakodnevno", priznao je Smit.

On se prisetio kako su ga u mlađim danima zadirkivali zbog povećanih grudi, a na liposukciju se odlučio kada ga je, kako priča, jedan dečak uhvatio za grudi na igralištu.

"Imao sam liposukciju sa 12 godina. U to vreme sam mislio kako sam veoma srećan zbog toga. Međutim, ništa se u suštini nije promenilo. Mislim da sam vratio težinu u roku od dve sedmice jer nisam pazio na svoju ishranu. Ali, imati liposukciju sa 12 godina zaista je velika stvar", rekao je Smit.

2024 © - Vesti online