Ponedeljak 18.03.2019.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Oko vas su saradnici koji vam uporno sugerišu šta i kako treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.

LjUBAV: Nesmotreni postupak voljene osobe može u vama probuditi inat. Naglašena sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLjE: Prolazna vrtoglavica.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Početak nedelje je obeležen trzavicama. Ukoliko radite sa novcem, do sredine nedelje budite posebno oprezni. Nakon četvrtka situacija se znatno popravlja, pa je očekivan kratkotrajan predah koji je priprema za nastupajući period.

LjUBAV: Vaš partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne mora da znači da je to iz ljubavi, razmislite, šta je to što vas vezuje, pa tek onda odlučite.

ZDRAVLjE: Izbegavajte masnu hranu.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Upali ste u ćorsokak jer ste precenili svoje kapacitete. Prihvatili ste više nego što ste u stanju da postignete, pa to može izazvati potpuni pad energije i na kraju kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

LjUBAV: Partner je u poslednje vreme previše romantično raspoložen, a to vama trenutno ne prija. Prećutkivanjem ćete sebe uvesti u tenziju, a onda i u bespotrebnu svađu.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa lekovima.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Ova nedelja ukazuje na period u kojem ćete biti veoma nespretni. U naletu te energije može vam se desiti da napravite više štete nego koristi. Budite strpljivi i usporite malo jer će uticaj lošeg aspekta ubrzo proći.

LjUBAV: Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Ne gubite veru i bićete na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada se sve kockice slože. Ipak, ova nedelja nije najpovoljnija za realizaciju svega što ste zamislili, ali će biti važna za ono što uskoro sledi.

LjUBAV: Nemate fitilj uopšte, skačete na prvu loptu. Vaš partner nije u mogućnosti da vas prati brzinom svetlosti, a samo bi takav u ovom periodu uspeo da vas shvati.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Analizirate zbog čega je propala poslovna šansa koja vam je do skoro izgledala kao sigurna. Na tu temu vas očekuju aktivnosti koje će vam biti naročito naporne. Ako date sve od sebe, posledice nedavnog neuspeha biće uspešno prevaziđene.

LjUBAV: Previše ste zahtevni. Mislite da dajete više nego što voljena osoba uzvraća. Da biste dobili ono što želite, nekada je potrebno da to otvoreno i zatražite.

ZDRAVLjE: Moguće su povrede.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Preopterećeni ste ličnim problemima. Svu pažnju ste usmerili na situaciju koja se odvija u krugu porodice. Do kulminacije može doći krajem nedelje, desiće se prisilne promene, ukoliko ih do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

LjUBAV: Ne prija vam rutina koja se razvila u odnosu sa voljenom osobom. Potrudite se da pronađete zadovoljstvo i u dosadi, trenutno je to bolje od svađe i bespotrebne tenzije.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: U narednom periodu vas očekuje važna lekcija u kojoj ćete morati da savladate sopstvenu gordost i sujetu. Iako ste svesni svojih kvaliteta, moraćete da odustanete od svega i disciplinovano prihvatite obaveze za koje vam se čini da su ispod časti.

LjUBAV: Vaša posesivnost prelazi granice prihvatljivog. Zbog prebrzog tempa možda ne primećujete da je drugoj strani potrebno malo više slobodnog prostora.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Dani koji su pred vama mogu doneti dosta neprijatnosti na poslu, naročito ukoliko se upustite u duel sa osobama kojima ste nadređeni. Moć i stabilnost koju osećate na svom radnom mestu nije nedodirljiva pa zbog toga budite oprezni i spremni na sve.

LjUBAV: Imate previsoko mišljenje o sebi. Zbog napetog perioda obuzela vas je nestrpljivost koju maskirate smehom i neadekvatnim humorom.

ZDRAVLjE: Proverite pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ako do sada niste osetili da ste na izmaku snage, ova nedelja će vas, svakako, dovesti do kolapsa. Na vreme se reorganizujte i sve aktivnosti svedite na minimum. Prepreke koje su vam sad nepremostive u skorijoj budućnosti će same od sebe nestati.

LjUBAV: Odnosi sa partnerom se komplikuju. Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne brzajte sa odlukama, bolji dani ubrzo stižu.

ZDRAVLjE: Pojačajte imunitet.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Sredinom nedelje stvari kreću nabolje. Ukus zadovoljstva biće potpun kad vam stignu vesti o pozitivnom ishodu posla za koji ste mislili da je neuspešno okončan. Ima li lepšeg podsticaja nego kada se to desi u periodu kada se sabiraju postignuti rezultati.

LjUBAV: Možda vam se čini da vam je dosta svega. Taj osećaj je prouzrokovan nezadovoljstvom na profesionalnom planu, nemojte ga mešati sa emotivnim životom.

ZDRAVLjE: Problemi sa sinusima.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Nije pravo vreme za otpočinanje novih poslova. Izazovna nedelja je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje. Ako u obavljanju svog posla imate kontakt s novcem, zadužite nekog da kontroliše iza vas.

LjUBAV: Nezadovoljstvo koje vas muči može kulminirati prekidom veze. Pre nego što uđete u bilo kakvu diskusiju dobro promislite da li ste spremni na neslavan kraj.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa plućima.

2020 © - Vesti online