Petak 15.03.2019.
18:51
Vestionline

Milojević: Na Banjici nikad ne može da bude lako

twitter.com/crvenazvezdafk
Vladan Milojević, na današnjoj konferenciji

- Poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu i ne očekujemo da bude lako. Možda stanje na tabeli to ne pokazuje, ali Rad ima svoj način igre u prolećnom delu prvenstva. Igrači su se navikli na novog trenera Miloševića, a na Banjici imaju motiv više i tamo nikada nije bilo lako igrati - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipa ima svoj cilj i adekvatno će se spremiti.

- Ono što treniramo, trudimo se da ponovimo na utakmici. Mogu da kažem da sam zadovoljan, više puta sam ponovio da imam dosta igrača koji su uvek motivisani i svi zaslužuju šansu da budu na terenu.

Dodao je da će pauza prijati ekipi i da se nada da će se svi povređeni igrači oporaviti - Rodić, Gobeljić, Boaći i Marin.

Takođe, osvrnuo se i na to što su brojni igrači produžili ugovore.

- Srećan sam zbog toga, Uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, i kao zvezdašu i kao treneru, da igrači produže saradnju na obostrano zadovoljstvo. U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali - zaključio je Milojević.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.

2024 © - Vesti online