Petak 15.03.2019.
18:38
Vestionline

Lazetić: Dobio sam zadatak od uprave, videćemo...

fkpartizan.rs
Žarko Lazetić, trener crno-belih

- Posle turbulentnog perioda, nadam se da ulazimo u malo mirnije vreme. Prošli smo utakmicu sa Napretkom kako smo želeli, uradili planirano i posle dva loša rezultata vratili smo se na pravi put. Nadam se da ćemo nastaviti u tom stilu. Spremni smo da posle dana odmora treniramo kako treba i da se pripremimo za ono što nas čeka protiv Spartaka - rekao je Lazetić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Istakao je da njegov tim očekuje težak meč, jer je kolektiv kvalitet ekipe Spartaka.

- Ekipa Spartaka je u uzlaznoj putanji. Kompaktna ekipa, duže vreme na okupu. Utakmica neće biti nimalo laka, posebno jer dolazi samo tri dana posle Kupa.. Dobro smo ih analizirali, da smo još bolje analizirali našu igru. Ako izađemo sa istim stavom kao u Kruševcu, uspećemo da dođemo do pobede.

Upitan meri je meč u Kruševcu spustio tenziju, Lazetić je rekao da je taj trijumf bio "dobar zamajac za nastavak sezone".

Na pitanje koliko na njega utiču priče o (ne)ostanku na klupi, odgovorio je da je fokusiran isključivo na svakodnevne aktivnosti.

- Dobio sam od uprave zadatak da odradim dve utakmice. Drago mi je da je prva prošla kako treba, uradiću sve što je do mene da i sutra prođe kako treba, a ponavljam se već - Uprava će raditi svoj posao. Pritisak koji svako od nas nabija sam sebi je najveći mogući. Ne osećam dodatni pritisak, jer sam sebi nabijam najveći pritisak - i kada je u pitanju današnji trening, sutrašnji sastanak... Pokušavam da fokusiran idem kroz probleme i izazove.

Jedan od igrača Subotičana je i Luka Cucin, pozajmljeni Partizanov učenik, koji neće igrati u subotu.

- Žao mi je što Cucin neće igrati, jer uvek imaju dodatni motiv, da se vrate ovde u klub. Spartak je u uzlaznoj putanji, u Kupu su igrali sa rezervnim timom, hteli su da se odmore za našu utakmicu. Imaju kompaktan tim, prepoznatljiv stil trenera Rogana i neće biti nimalo lako, posebno zato što nama ovaj meč dolazi posle Kruševca, teškog terena i velike tenzije... - dodao je Lazetić.

Trener crno-belih rekao je da će jedino Musa biti van stroja za sutrasnju utakmicu, a istakao je da mu imponuje i da je srećan što će ekipu Partizana voditi pred domaćim navijacima.

- Imponuje mi, srećan sam i zadovoljan zbog toga, ali pre svega osećam veliku odgovornost da što bolje spremim ekipu i da pokušamo da dođemo do pobede - zaključio je Lazetić.

Meč između Partizana i Spartaka igra se sutra od 15 sati na stadionu u Humskoj.

2024 © - Vesti online