Petak 15.03.2019.
16:02
Vestionline, svet.rs

Jala Brat producent nove pesme Kaće Grujić (VIDEO)

youtube/TOXIC TV
Katarina Grujić

– Snimamo za novu pesmu koju rade Jala i Buba, ali sam se mnogo zaledila. Imam malo stvari na sebi. Znam da će sigurno oboriti rekorde pesma, kao i svaka moja – govorila je Katarina.

Katarina je istakla i da smatra da je njena saradnja sa ovim muzičkim dvojcem, prava stvar za nju. Ovom prilikom Katarina je prokomentarisala i spekulacije da je u Crnu Goru otputovala sa dečkom, kao i koji ju je muškarac čuvao na moru.

– Ja sam bila tamo sa mojim tatom i otišla sam da odradim dva nastupa koja sam imala tamo. Ja kuću imam u Crnoj Gori jako dugo, tako da svaki trenutak koristim za odmor. Pošto sam bila u Crnoj Gori na nastupima, što ne bih otišla do moje porodične kuće u Budvi da uživam? Muškarci se svakako plaše mene, kada bi videli tatu, tek ne bi smeli da priđu – rekla je Grujićeva.

Ponovo su aktuelne teme o Katarininom ljubavnom životu, a pevačica je za stare ljubavi imala veoma jasnu poruku. Inače, u medijima su se poslednjih dana pojavile informacije kako je Grujićeva izdržavala neke svoje bivše momke, koji su je kasnije povredili.

– Pošto ja drugim osobama koje nisu poznate, ne želim da dajem značaj ili pažnju, tako da pređi na drugo pitanje… Trenutno mi je u ljubavi savršeno – dodala je Katarina.

2024 © - Vesti online