Petak 15.03.2019.
18:15
Z. Mirković - Vesti

Zdravica uz modnu reviju

Z. Mirković
Predsednica Milošević (prva sleva) sa članicama, Višnjom i Stojanom Blagojevićem

- 8. mart je Dan žena, nije da nam treba, ali kad je već u svetskim kalendarima tako zabeleženo i nama ženama posvećeno, iskoristićemo ovo veče da nazdravimo i proveselimo se i to je naša poruka svim damama sveta - istakla je Đurđija Milošević, predsednica KUD Mladost.

Proslava je održana u opštinskoj sali u Tesdorfu, koju je uprava kluba posebno dekorisala za dame kako bi se one lepo osećale.

Program je bio potpuno u znaku žena - održana je modna revija u saradnji sa novootvorenim butikom "Mr&Mrs" iz Leobersdorfa vlasnice Dijane Agić, članice društva. Specijalni gost bio je Milorad Samardžija koji je na gitari otpevao nekoliko pesama iz filmova sa Balkana.

Sala je kao i obično bila prepuna, veselo druženje je trajalo do kasno u noć i prezadovoljna lica prisutnih pokazala su da je i ova manifestacija bila uspešna.
-Želim da zahvalim svim prijateljima i sponzorima, a posebno radnoj ekipi koja je tri dana bez prestanka bila u pripravnosti - kazala je Milošević.

Lekovito bilje, nakit i vina

Na priredbi povodom Dana žena priređena je i izložba nakita "Martina Šmuk" iz Beča, predstavljeno lekovito bilje porodice Blagojević iz Banjaluke i održana degustacija vina "Zlatna Medovina Apimea".

2024 © - Vesti online