Četvrtak 14.03.2019.
19:10
Z. Mirković - Vesti

Uz pesmu cveta jedinstvo

Z. Mirković
Pripremili iznenađenje: Deca i očevi čekaju majke

Predsednik i osnivač kluba Zlatko Miladinović Zajko sa decom članovima nastavio je tradiciju proslave Dana žena, u znak zahvalnosti majkama koje svojim radom i trudom pomažu opstanku društva.

Zajko je sa decom odlučio da organizuje iznenađenje i mališani su sa njim pripremili proslavu u potpunoj tajnosti. Tako majke, kada su na njihov praznik dovele decu na probu nisu ni slutile šta ih čeka.

Deca su ušla u salu i presvukla se, a majke su čekale ispred dok nisu ih pozvali, a onda su bile iznenađene svim što im je pripremljeno. Mališani su majke dočekali pesmom "Jutros mi je ruža procvetala", koju su besprekorno uvežbali za samo dve probe uz 16-godišnju solistkinju na harmonici Anu Stošić.

Svakoj majci dete je dalo po ružu, a pripremljene su i flaše sekta u znak svečanosti, a priređena je bogata trpeza.
- Predložio sam deci i očevima da napravimo iznenađenje za majke, što su oberučke svi prihvatili. Organizovao sam tamburaški orkestar koji je zabavljao prisutne, do kasno. Pokazalo se da je ovo iznenađenje oduševilo mame i sve nas još više spojilo. Mi smo inače jedna velika porodica koja radi jedinstveno - preneo je Zajko.

2024 © - Vesti online