Sreda 13.03.2019.
15:18
Vestionline, Tanjug

Marin produžio ugovor do 2021: U Zvezdi kao kod kuće (FOTO)

MN Press
Marko Marin

Nekadašnji nemački reprezentativac odlučio se na isti potez kao Milan Rodić, Dejan Joveljić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić i Branko Jovičić, koji su se takođe ove zime obavezali na novu saradnju sa crveno-belima.

- Lepo je proslaviti rođendan na ovaj način, mnogo sam srećan. Sigurno da mi je produžetak ugovora jedan od najlepših poklona. Želim da nastavimo da koračamo stazom uspeha, nadam se i osvajanju "duple krune" - rekao je Marin i zahvalio se generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i svima u upravi kluba što su mu omogućili da zaigra za omiljeni klub.


Marin je dodao da se od prvog dana u Zvezdi oseća kao kod kuće.

- Saigrači, navijači, ljudi u klubu, svi su me prihvatili fenomenalno i zato sam odlučio da još ostanem. Mnogo je bitno što smo sačuvali kostur tima, da se ne menja pola ekipe na svakih pola godine. Imamo kvalitet, dokazali smo i kada se pridruže pojačanja, lakše je da se uklope u ekipu koja je duže na okupu i u kojoj sve dobro funkcioniše. Mislim da je to velika stvar i za ostvarivanje ciljeva, da se opet kvalifikujemo za grupnu fazu evropskog takmičenja.

Zadovoljstvo zbog ugovora sa Marinom nije skrivao ni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

- Marin je veoma bitan igrač za Crvenu zvezdu i neko ko je brzo osvojio srca svih navijača. Sa punim pravom i razlogom produžio je ugovor na zadovoljstvo i kluba i navijača. Marin je u ovih šest meseci pokazao da se radi o izvanrednom igraču. Mogu slobodno da kažem da dosta dugo u Crvenu zvezdu nije došao igrač njegovih kvaliteta. Srećan sam što ćemo ga još dugo gledati na "Marakani - zaključio je on.


 

2024 © - Vesti online