Utorak 12.03.2019.
22:59 >> 23:02h
Vestionline

Svemogući Ronaldo het-trikom se revanširao Atletiku! (VIDEO)

Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
Dva gola glavom je postigao Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Juventusa su se "Alianc"  stadionu bili bolji od Atletiko Madrida 3:0, što u ukupnom skoru čini 3:2 i "stara dama" prolazi u četvrtfinale Lige šampiona.

Kristijano Ronaldo je pokazao zašto je jedan od najbojih fudbalera svih vremena sa tri gola u odsutnoj utakmici po ambicije italijanskog giganta. Klub koji je od njega gubio u finalima za "ušati trofej", opet nije mogao protiv Portugalca.

Portugalac je pokazao neverovatne atletske sposobnosti za 34. godine time što je oba gola postigao glavom, prvi u 27. minutu na asistenciju Frederika Bernardešija...

...a drugi uz malu pomoć "gol-tehnogolije" u 48. minutu. Jan Oblak je imao umeće, ali ne i sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Ronaldo scores his second due to goal line technology

A post shared by @ soccerworld710i on Mar 12, 2019 at 2:12pm PDT

Kolosalnu šansu za pobedu u regularnom delu je propustio Đan u 82. minutu, kada je dug pas Kjelinija kao "žabicu" Himenez prosledio do fudbalera Juventusa, a ovaj sa leve strane šutira pored desne stative.

 Inicijativa se isplatila u 89. minutu. Sudija Kujpers pokazuje na belu tačku i Ronaldo sigurno šalje loptu u suprotni ugao za krunisanje fenomenalnog izdanja.

Mančester Siti je demolirao Šalke na Etihadu 7:0, posle tesne pobede u Gelzenkirhenu 3:2. Serhio Aguero je "gurnuo niz provaliju" goste pogocima iz penala u 35. i narednim pogotkom u 38. minutu. Među strelce su se upisali i Sane (42'), Sterling (56'), Silva (71'), Foden (78') i Gabriel Žesus (84'). 

2024 © - Vesti online