Utorak 12.03.2019.
19:40
Vestionline, Tanjug

Vučelić: Mirković je pogrešio

MN Press
Milorad Vučelić

- Prihvaćene su ostavke Bate Mirkovića i Ivice Ilieva. Sa Batom sam juče pričao, odajemo mu priznanje, mislimo da je njegova odluka pogrešna i da je trebalo da ostane. Uvažavamo njegovu odluku i obrazloženje. Odlučilo smo da Lazetić vodi ekipu u naredne dve utakmice - rekao je Vučelić novinarima u Sportskom centru Teleoptik, posle sednice UO.

Vučelić je naveo i da je prihvaćena ostavka Ilieva.

- I njegova odluka je prihvaćena uz veliko žaljenje. Odali smo mu priznanje u osvajanju duple krune i svemu onom što je uradio za klub - rekao je Vučelić i dodao da se na Upravnom odboru nije razgovaralo o kandidatima za prvog trenera.

- Nismo razgovarali o kandidatima za novog trenera. Ni nezvanično ni zvanično nismo razgovarali ni sa kim, niti ću razgovarati pre pauze i nedelje - rekao je Vučelić.

Predsednik crno-belih se osvrnuo na "laži koje kolaju medijima", kao sto su da se u Partizanu štrajkuje i da ne ispaćuju plate.

- Hoću da obavestim javnost da su svim igračima isplačene plate. U klubu ne vlada haos. To je čista laž i izmišljotina. Partizan ima krizu rezultata, koja je evidentna i koja nas boli. Tako se namestilo, krivci za to su fudbaleri, u stvari to je njihova odgovornost. Mislim da imamo dobar tim. Zamislite kakav bih ja bio predsednik ako bih pred naredne dve utakmice rekao da imamo loš tim - kazao je Vučelić.

On je dodao da su danas sa ponosom zaključili da se Upravni odbor nije mešao u sportska pitanja.

- UO i njegov predsednik se nijednog trenutka nisu mešali u sasatav tima, nisu doveli nijednog igrača bez znanja trenera i stručnog štaba. Imamo goruća pitanja koja moramo da rešimo, kao što je monitoring UEFA koji nas čeka krajem marta...Dug kluba je manji od 22 miliona evra - zaključio je Vučelić.

2024 © - Vesti online