Utorak 12.03.2019.
22:37
Svet.rs, Vestionline

Nakon što je Sanja raskrinkala Lunu, progovorio i Sloba (VIDEO)

Lična arhiva
Sloba Radanović

Sada je srećna kraj Marka Miljkovića, međutim, prvih meseci je patila za Slobom Radanovićem - milioni gledalaca pratili su njene suze, ispovesti i blaćenje Radanovića, kojeg je predstavila kao prevaranta i manipulatora koji joj je uništio život. Ipak, da ni ona nije bila cvećka u ovoj ljubavnoj priči o kojoj i dalje bruji čitav Balkan zaključila je, između ostalih, i Sanja Stanković, koja je javno otkrila činjenicu zbog koje je sigurna da je Luna mnogim stvarima u "Zadruzi 2" želela da izmanipuliše gledaoce, Slobu predstavi u najgorem mogućem svetlu, a sebe kao žrtvu.

Sanja se u razgovoru sa Lunom prisetila njenog nervnog sloma od pre nekoliko meseci, kada je u "Zadruzi" gostovao Sloba, koji je tom prilikom prema Luni bio rezervisan. Luna je te večeri doživela emotivni slom, u koji Sanja nije poverovala, budući da je znala da je Đoganijeva posle Slobe, a pre ulaska u drugu "Zadrugu", bila u emotivnoj vezi sa dečkom kojem je priznala da ga voli.

- Znam za tebe i… I onda mi nije jasno kako dođeš ovde i kukaš, i sve to - rekla je Sanja, koja nije želela da otkriva ime Luninog dečka sa kojim je bila neposredno pre ulaska u "Zadrugu 2". Đoganijeva je prebledela kada je čula kojim informacijama Stankovićeva raspolaže, pa se brže-bolje vratila na svoja stara osećanja.

- Sva ta tuga i bes koji ja prema njemu osećam, sad ga više ne osećam. Takav bes što mi je sve to uradio, ispostavilo se da me je na kraju iskoristio, da je u njegovoj glavi sve bilo iskonstruisano, smišljeno sve - i dalje je Luna negativno govorila o Slobi, a onda ju je Sanja ponovo podsetila da ni ona nije bila cvećka, te da je, na neki način, i ona izmanipulisala i Radanovića i gledaoce.

- Zato ti kažem, meni je bilo sve čudno jer znam da si poslala poruku "Volim te" i kome, i onda vidim kako ti plačeš i kukaš i reko':"Mene ova zaza"! Ne možeš nekome da napišeš "volim te", a da patiš za drugom osobom - objasnila joj je Sanja, dok je Luna pokušavala da se opravda.

- Može… Kad bih ti objasnila, ali ne mogu ovde sad.. Kako ti znaš za to? - šokirana je bila Luna.

- Pa znam, eto… Znam - bilo je sve što je dodala Sanja.

Nakon što je Sanja javno raskrinkala Lunu i ono što se izdešavalo pre njenog ulaska u "Zadrugu 2", o čemu je ćutala dok je sve vreme blatila Slobu, novinari Pinka pozvali su Radanovića za komentar.

- Nadam se da su sada neke stvari ljudima malo jasnije. Pametnom čoveku ne mora da se crta, jer pametan čovek odlično vidi ko govori istinu - bilo je sve što je Radanović želeo da prokomentariše za Pink.rs.

Iako tokom razgovora sa Lunom Sanja nije želela da izgovori ime dečka za kojeg zna da mu je blogerka priznala da ga voli, sudeći po komentarima, reč je o pevaču Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Iako su i jedno i drugo uporno, u više navrata demantovali da su bili zajedno, istovremeno su podgrevali priču o njihovom odnosu za koji se ispostavilo da nije bio samo prijateljski, kao što su želeli da javnost misli, već ljubavni. Podsetimo, Luna je posle prve “Zadruge” sa Marinkovićem provela i nekoliko dana u Istanbulu.

2021 © - Vesti online